Menu

2024 yılı e-imza ücreti ne kadar?

2024 yılı e-imza ücreti ne kadar?

2024 yılında, dijital dünyanın vazgeçilmezi haline gelen elektronik imza (e-imza) kullanımı, 2022 ve 2023 yıllarına göre önemli bir fiyat artışıyla karşı karşıya kaldı. Ekonomik zorluklar ve enflasyonun etkisiyle, birçok hizmet ve ürünün fiyatları artarken, e-imza fiyatlarının da bu artıştan etkilenmemesi neredeyse imkansızdı.

EİMZATR  A.Ş. olarak, müşterilerimize bu fiyat artışını mümkün olduğunca hissettirmemek için büyük çaba sarfettik. Ancak, tüm zorluklara rağmen, işlerini düzenlemekte zorlanan ve e-imza ihtiyacı olan müşterilerimizi unutmadık.

Müşteri memnuniyetini her zaman önceliğimiz olarak gördük ve bu nedenle e-imza başvurularınızı kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Aşağıda, 2024 yılı için güncellenmiş e-imza fiyatlarımızı bulabilirsiniz:

E-imza Süresi Fiyatı
1 Yıllık E-imza 1199,00 TL
2 Yıllık E-imza 1499,00 TL
3 Yıllık E-imza 1999,00 TL

E-imza başvurularınızı başvuru merkezlerimize gelerek, internet sitemizden başvuru yapıp e-devlet aracılığı ile başvurunuza onay verip kargo ile veya yerinde adrese teslim seçeneği ile yapabilirsiniz.

E-imza ile ilgili herhangi bir sorunuz veya başvurularınız hakkında detaylı bilgi almak için, uzman ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Son Eklenenler
Yardıma mı ihtiyacınız var? İletişime Geçelim
İletişim
×